The Awesome Day !

// Assalamualaikum and Hai all Eartsling ( S ) ! blogger-emoticon.blogspot.com\\

Hoyeahh ~ New design blog ! Macam mana ? Ohsemm tak ? **Sila angguk jangan geleng ^^



PREVIEW

Okeyy , macam mana result PSRA korang ? Anis ? Jeng-Jeng-Jeng ~


Hooyeah ~  HAHA ~ Jeles ? Sila terjun laut . blogger-emoticon.blogspot.com

Okey , hiraukan . Petang tadi , Anis ada Jamuan Akhir Tahun . Ni ajelah gambar yang sempat Anis snap . Gambar lain semua buat muka annoying lapaq penampaq jaa ^^


Yang dok kanan tu tersesat *kejam, kiri tu bestie Anis . Cun kan yang dok bajet cun kat tengah uhh ? * HAHA ~ Terperasan =.= 


Anis and Pika . Iklan Gigi Reput ~ Blink-Blink blogger-emoticon.blogspot.com


** Pika offer sape nak tolong garukan tangan  dia ?  Waras tak menentu =.=

Oh yaa . Esok , Anis join rombongan pengawas dekat Port Dickson ! Walaweyy ~ blogger-emoticon.blogspot.com

Love , Anis
Assalamualaikum .

12 comments :

Amira said...

Omey belog baru , guna skin ape eh ?

Anis Rabun said...

Tak pakai skinlah , edit sendiri . Thanks kak Mira :)

Ghani said...

menapa kawan dari malaysia.. apa kabar?

Anis Rabun said...

OK2 , Sihat jee ^^

Eyqa Rawr said...

Woah Omeyy nye.. belog baru anis.. Tolong edit boleh XoX

Anis Rabun said...

Thank You ! Edit belog awk ? Boleh jee ^^

FarhanahAdzlan said...

congratz atas kcemerlangan yg tlah dicapai pada PSRA..saya dulu nak dekat2 mumtaz la..Moga2 kejayaan tu seiring dngan akhlak diri yg baik:)

and2 memey ohsem dah blog ni espicially header tu saya suka^^

AFINA said...

er , PRSA tu ape ? hehe.

Anis Rabun said...

HEHE ~ Thank akak ^^ Header tu bukan buat sendiri , freebies orang lain je tuu :D

Anis Rabun said...

PSRA tu ujian penting bagi darjah enam sebelum pergi form1 . Kalau teruk keputusan PSRA tu , memang susahlah nak dapat asrama penuh , faham ? ^^

AFINA said...

er, sejak bile lak wujud exam ni . haha , okey okey .

Anis Rabun said...

HAHA ~ Takpelah kalau tak tau , soon tau jugak . Kodd ? ^^