BLANK . TOLONG JANGAN BACA !!!

// Assalamualaikum and Hellooooo ~ \\ 
Eh ? Nape bukak jugak ? Kenape bace ? Syuhhh-syuhhh . 

Sila lenyap dari post ini dengan segera . 

Terimas . KBye :)










Hai ?  *smileyinipoyo*
Awak jugak ? Pi sanelah . Degilnyaaaaaaaaaaaaaaaa . Okeylah , redha . Pssttt . Nak tahu rahsia tak ? Kalau korang nak tahu apa yang Anis nak cerita , ada dua cara .

  • Tekan ini . Apa ? Gambar  (?)  >> :120: <<
  • Tekan ALT + F kat keyboard korang Tekan serentak okey . Cubalah . Daaaa ~ 




Hello again ? Orait . Tahniah dapat bace . Cehceh . Aippppp , ini rahsia kita . Awak dan saye . Sape ? Awaklah yang bace ni . Ini AMANAH . Faham ? 

AMANAH ITU BERAT

Then , kalau tak boleh pegang Amanah ni , sila say byebyebyebyebye >.<


Hello ? Haha . Big sooooooooooooooryyyyyyyyyyyyyyy
sebab waste masa korang and tulisan makin kecik . Saje deraaaaa . LOL XD  . Maafkan ea ? Jap-ii . Ni ikhlas dari hati Anis tau . Means , sincere from my heart lohh . Woot ~ Over disituuuuu >.< 
Okey , satu lagi . Satu je lagi . Kalau ade bahase yg Anis taip korang tak faham . Sila dan mohon faham sendirilah yg itu adalah typo . 

Okey , the storry begins when at DM . What is DM ? It's Dewan Makan at Asrama lha . Ohyaa . I'm Aspuri then he is Aspura . See ? He . The title is about HIM . Then , when PMD . PMD tu ape ? Aiyoooo ~ Program Maju Dighi lohhhh . Form tuttut anjurkan . 

Thenthen , at Kem Belia ! Yeah ! Nanti Anis cerita pasal kem tu . Cerita macam ada je orang nak dengar je . Ade ke ? Hadir kemari . Flyng kiss buatmu . LOL . Gedik sajooo . 
Okey , storry @Kem Belia . I saw him . ChoiChoi << Apakah ? Melalut ! Dia hensem ? For me . Double not . Cute ? Thousand YES ! Kehkeh ~ 
Kebetulan, kawan aku . Dia ikut kem jugak . Die suke Nijot . Eh bukan ! @#%&*! 
Sape tu ? IM me on Fesbukk . Kohkoh ~
Apa lagi ya ? I Love Dia lha . Love sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt-10000000x ! *Panjang hingga ke anak cucu XD*
Dia suka aku ke ? Ermmmm . No komen . Allah , tunjukkan Ya Allah . Berikan aku jalan yang terbaik . A... Min ~~~

" Ya ALLAH , berikan yang terbaik untukku dan dia *fikirkan saya* . Pertemukan kami dengan jodoh yang baik "


Okey ~ A... MINNNN Kuat-ii ! 

Bai ! Assalamualaikum . 






1 comment :

uyu kawaii said...

hai jom join giveaway kedua sya ada lbih 40 hadiah gempak antaranya style bag..shawl topap dan bnyk lagi http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html