The N O N S E N S E

Assalamualaikum
 
 


HoHoHoi ! * Ada santa claus gila sesat kat sini ..
 
 
Nampak gambar cute tue ? Sila tengok cepatt !!
 
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 
 
Ahah ! Cute macam Anis kan ? Kan ? Kan ? :face38:
 
* Key , nonsense ~ :face40: 
 
Okeyy , ignore ayat annoying tue , today , Anis nak cerita pasal Hari Kokorikulum kat sekolah Anis ...
 
Hari koko kan ? Of course kena pakai baju koko kan ? So , dengan tak bersemangatnye kena jugaklah pakai baju ' PENGAKAP ' yang [ tersangat2 lah  annoying yang juga menyakitkan jiwaku ]
* Eheheh , ayat skema :face45:
 
Okeyy , sampai sekolah je ada yang cakap peliklah , apalah . [ :face32: ] Muka bajet sedeh :P
 
Pastu , Anis kena pulakk jadi ketua pelantun tak bertauliah sebab tak ada yang nak . Pelik pulak bila cikgu suruh budak lelaki test suara , terus suara diorang jadi maknyah pulakk .
 
Pendek cerita , bila sampai je kitorang buat kawad , masa tu jugaklah Anis lupa ayat . Benda merepek semua Anis sebut . Haishh :face4: So maluu
 
An then , bila nak umum pemenang , tiba-tiba Pengakap menang , dapat no.  pulak tue . Pelik bin Ajaib . BTW , syukurlah pengakap menang kan ? Tengok ketua lahh :face42:
 
 
Keylah , Babai !
Much Love From me :face9:
 
 
 
 
 
 
 

No comments :