Wordless Saturday

// Assalamualaikum | Hai all Earthlings :face38: \\


Hoyeahh ~ Anis dah balik asrama ! P E N A T ! 3 Minggu dekat asrama . Act , semalam 3:30 p.m. dah sampai rumah dah , penat tahap babun . Ahad ni nak kena pergi balik dekat asrama tu . How sad My Life ? **Feeling Syahdu -2 gitu :face34:

Okey ~ Macam mana rindu Anis tak ? HARHAR ~ Soalan Bajet  kan ? Ahaha ~ BTW , Macam mana korang ? Sekolah ? Kawan ? Best ? Cehh , masuk asrama terus jadi caring kan , kalau tak macam Haram je ^^ . Muaha ~ Anis ? Masuk asrama makin menggemok adalah . Huiks -2 . Sedey ~ Kak and Abang DM ( Dewan Makan ) tu bagi makan 4 kali sehari . Ayam . Telur . Ayam . Telur .Ngeh ~ :3

Okey ~ Oh yaa . Lupa pulak . Anis sekarang dah tukar link blog dari thestorry.bs.com kepada anis-nabilah.bs.com . Saje je tukar , dah masuk tahun baru kan ? Ahaha ~ Semua kenalah baru kan ? Reason macam thambi je =..= . Act , Anis nak tukar header lah ? Ada sesiapa nak bagi tak ? PM at fesbuk tau . Waiting . Wakaka ~ ^^

Okey-Okey ~ Anis tengah bosan ni . Tu yang update tu . Padahal kerja sekolah bertimbun . Malasnya ! Ada sesiapa nak tolong buatkan tak ? Tolonglah Anis ! Sokayy , Permohonan annoying menagih kaki . Grrr ~ Tahun ni dahlah takde PMR kan ? Wujud pulak PBS . Tahu tak amenda tu ? Tak tahu ? Anis storry the morry kat korang yang Anis tahu jelah , Anis bukannya betul sangat ~ :face20:

PBS tu setiap minggu ada ujian semua subjek . So , korang memang kena aktif + pay attention dalam kelas .  Ada Faham ? Tak faham ? Nanti korang tau jugak . Wkwkwk ~ X) 

So , pada korang yang nak masuk asrama . Pilihlah yang ada agama . Memanglah bosan kan ? Kan ? Ahaha ~ Anis tau . Wakaka ~ Andaikata korang pilih SMK biasa . Dekat situ , korang bergaul bebas and banyak pengaruh dekat situ . Bukan nak kata SMK teruk , tapi macam Anis kata tadi , dekat situ banyak pengaruh kawan . Lainlah kalau korang baik kan ? Kalau nak jugak , korang try masuk kelas khas . Tak faham ? Kelas khas tu untuk orang yang up . Means , pandai lah . Ada faham ?

And , straight pasal asrama agama tadi . Memang korang akan rasa penat nak baca quran , mengaji and the gang tu . Lama -2 korang biasalah ~ Rindu mak bapak pun lagilah biasa . Dekat situ , kalau korang ramai kawan . Takdelah korang rasa bosan and rindu dekat mak bapak korang sangat . Diulangi sangat ! Bukan tak rindu langsung . Kalau tak rindu langsung tu baik korang buang je hati korang dekat longkang terdekat . Kan ? Ngekk ~ :face19:

Okeyy ~ korang ingat tau pesan ustazah tak bergaji ni . Muaha ~ Bajet je lebih . Tu jelah ~ Anis cerita panjang -2 bukan korang nak baca pun . Ahaha ~ Tunggulah lagi 3 minggu baru Anis update , tu pun kalau Anis rajin . Doakan kebahagian Anis . Love , Anis .

Adios Amigos | Assalamualaikum :face45:!

3 comments :

Nur Arifah said...

Baguslah , teruskan :)

Anis Rabun said...

@Arifah

Mekasehh :D

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html