Happy New Year Guys ! :D



// Bismillahirrahmanirrahim | Assalamualaikum ^^ \\

Hai -II Earthlings ! Sekejap kan tahun 2012 ni ? Pejam celik -II dah masuk 2013 . Means , school holiday pun dah habis . Homaigod , how's annoying ! << Ayat bajet memohon kaki =..=
 
Ahaha ~ Macam mana azam baru korang tahun ni ? Anis ? Entahla ~ Anis pun tak tahu =,= . Mybe , Anis nak ramai kawan baru kod . Kawanlah dengan Anis ! Kawanlah dengan Anis ! Anis baik + cuns tau ! Wakaka ~ statement mintak dipijak . Act , next year Anis sekolah SMA Hishamuddin Sungai Bertih . HARAM nak dapat tawaran lain . Hello SMA Hishamuddin Sungai Bertih . Bye -II SAM Bestari . Huh ! Rugi gila SAM Bes tak nak ambil pelajar cemerlang, gemilang + terbilang macam Anis masuk sekolah dia . Kan ? HARHAR :P

BTW , this year memang susah nak hapdate blog ni . Yelah , Anis duduk asrama kan ? Plus Anis ni malas nak hapdate belog . Soon , Balik 1 atau dua minggu sekali . Huh ! How cruel the school ! =,= ' Jadi , selamat merindu - rindu kan Anis ! **Cewahh XD  

And , Anis nak buat satu announcement kat korang . PERHATIAN ! PERHATIAN ! Alhamdulillah ~ Anis menang 3rd Entry Terbaik ! Yezza ! Hee ~ X) Anis sedia menuggu abang posmen datang :)

 topup rm5 ( Anys) , blog list sebulan (Afiqah), review blog ( Afiq

Okey ~ Mohon jelessss . Even dapat 3rd Anis dah happy sangat , better dari tak dapat apa -2 kan ? Tak percaya ? Click HERE ^^ Muahaha ~ Menyampah kan ?

But , Anis berharap sangat para sponsor yang cantik menawan dan kachak tertawan sekalian , hantar tau hadiah tu . Jangan tipu -II . Tak nak ? Sila Panjat pokok kelapa dan terjun . ^^

Okeyla ~ That's All Anis nak storry kat korang , ini entry terakhir Anis untuk bulan ni sebelum Anis pergi Sekolah Menengah . Anis minta maaf kalau ada sakitkan hati sesiapa sepanjang Anis berblogging .Maafkan Anis yaw ! :') Happy Blogging and Happy New Year Guys ! Much Love , Anis

HELP ME , PLEASE ? Click HERE , HERE and HERE ! :D

Adios Amigos | Assalamualaikum

2 comments :

Cikgu Fikri said...

Salam! Fiq dah review.. meh tengok! :)

http://cikgufiq.blogspot.com/2012/12/review-blog-best-tempat-ketiga-segmen.html

Cik Amal said...

happy new year :) anda ditag http://sayacikamal.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html