'Segmen 3 hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia & Husna'

// Bismillahirrahmanirrahim | Assalamualaikum \\

Hai -II Earthlings ! Contest lagi ! HAHA ~ Anis dijemput sendiri oleh Owner dia yang cuns tu tau . Eh , perlu mention kee ? >.< Sokayy , contest ni best tau . So , sila join sekarang sebab contest ini berlangsung selama 3 HARI SAHAJA . Diulangi 3 HARI SAHAJA . Join cepat -II !  Klik banner simple but naiss tu X)



http://4.bp.blogspot.com/-abpTVanSwxU/UNks2m-dLqI/AAAAAAAAANw/AYpTPUrJors/s400/banner.jpg

Okeyy ~ Masa yang ditunggu -2 ! Selamat menjawab Anis ! XD

1. Nama kawan baik:


 Iffah Izzianie Bt Mohd Nahzeli 


2. Umur: 


 One Two ( 12 )



3. Tarikh lahir:


 16 November 2000



4. Bersekolah di :

 SK Telok Gong 



5. Sifat yang and suka mengenai kawan baik:


 Dia Caring ,  Dia cuns + cute . Dia pandai ( 5A UPSR 2012 ) Dia Baik , dia pandai pujuk Anis
 ( Even Anis yang buat salah :'3 ) , Dia open-minded and ++More :D


6. Sejak bila berkawan baik:


 This year :D ( 2012 )


7. Kenangan yang paling kelakar/gila2:


 Naik motor 'Pot-Pot' Masa Puasa tahun ini ( 2012 ) 
Boleh kata Setiap hari kitorang merempit pergi Bazaar Ramadhan . Straight to the point , masa nak balik tu kebetulan ayah Anis nak guna motor . So , dengan berbesar hatinya ayah Anis bawak satu lagi motor antik dekat rumah Anis dengan tujuan niat suci murni untuk tukar motor dengan Anis .  

Homaigod !!! Malu kay maluu . Dahlah  motor Antik tu jenuhh kalau nak start . And yang paling worst + annoying  gila bila naik motor tu handle dia bergegar -II . Bunyi dia , YA ALLAH ! Spoil gila -III ! And one more thing , bila terserempak dengan kawan -II Abang Abang Anis boleh pulak dia cakap " Cantik motor , baru beli ke ? " Sokayy , soalan mintak dipijak nampaknya T___T Grrrr ~ 

 OTW nak balik rumah , kemain femes kitorang berdua . Asal kitorang lalu aje depan diorang , pandang  handle motor tengah bersuka ria berjoget -II  pastu pandang muka Anis .  Apa ?  Diorang fikir Anis sengaja kot nak bergurau senda di petang hari tu . >.<  Yang penting kitorang  M A A A L L L U U U U U !!! And ... THE END !!! XD

8. Ucapan untuk kawan anda:

  Even Kita dah tak sekolah sama -II lagi next year . Aku takkan pernah lupakan ko . Our Memories never end untill my last breath **Cewahh :'3 Anyway , Me Love Youu . Bak kata loreal 
' kerana dirimu begitu beharga ' Wish you luck !  And For the twice .. :)

Me Lovee Youuu !!!  

Cehh , How ? Pilihlah saya ! Pilihlah saya ! Muahaha ~ Guess what ? Annoying ? Nonsense ? Ahaha , how cruel you U.U **Jawapan mendambakan kaki =..=



Adios Amigos | Assalamualaikum ^^

9 comments :

NurSyazlia said...

Hi. thanks sudi join segmen kami. kalau awk nk menang hadiah top referral yg berupa pure marine collagen, tiny ring dan 3 hadiah lg, awk boleh lah promot entri ni habis-habisan. smoga b'jaya. :)

Anis Rabun said...

Nak ! Nak ! Wish me Luck ! :D

Lala Lavenda said...

Hi anis !
saya ada tag awak untuk GA nie
jom join :)

http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

jum join http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/tak-tau.html

Sherlyanna Angiela said...

GOOD LUCK...

Wina Suhaimi said...

hai kunjungan balas. gudluck to u too ;)) promote habis-habisan taw, nanti dapat hadiah hehehe

Cik Amal said...

dari segmen sama
follow sini
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Fiona W said...

datang support awak kembali.... dari segmen yg sama ^^

http://fionaw137.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Husnalyas said...

awk, tahniah awk t'pilih sbg 3rd entri yg t'baik. awk diminta utk hantar detail scepat yg mungkin ye ke syazlia :) http://www.facebook.com/NurSyazlia.A.A.A