Wordless Wednesday

 
// Assalamualaikum and Hai all Earthlings !blogger-emoticon.blogspot.com\\

Lama tak Anis tak update belog ? Rindu tak ? Tak ?! Pergi terjun bangunan ! :3 **Ngee ~

It's Happens Again >> HERE  <<
Mr Maxis , Benciii kauu ! Balingan pisau untuk dia , Yeahh blogger-emoticon.blogspot.com **Sigielaa:*

Okeyy , sekarang musim school holiday kan ? Best ke ? **Sambil angkat kening dan buat muka mintak kaki U.U
Untunglah korang yang dapat pergi jalan -2 tu . Anis ? Full Time jadi gadis sejati dalam rumah *Sejatikah   ? Ahacks . #SiPerasann,Ngee :B

By The Way , for korang yang next year form 1 , dah pilih sekolahh ? Now , Anis request SAM Bestari jaa. Dapat 4A je kott . Jom join Anis sekolah sana , kawan Anis sorang pun tak nak sekolah sana . Sob -2 ~ Kejammnyaa mereka ! Kasihani saya **SambilSedothingus blogger-emoticon.blogspot.com

Sila Ignorekan phrase nonsense + annoying di atas T__T
For korang yang dah tulis post pasal holiday korang , Share sikitt nak ? . Komen bawah and letak link post tu , boleh ? *kelip -2 mata blogger-emoticon.blogspot.com

Happy November Blogger ( S ) and Happy School Holidayy ! ^U^

MissYou Mr Elmo and Husna , Muahh * AbaikanSiGediksIni blogger-emoticon.blogspot.com



Assalamualaikum .


2 comments :

Anonymous said...

Happy November Anis , Kita geng :B

Anis Rabun said...

Hoyeahh XD