Fixed

Assalamualaikum warahmatuallahiwabarakatuh 


Apa khabar ? Kenal aku ? Ingat aku ?
Ye apa-apa jelah .

Aku dah lama tak menaip so rasa janggal dan semacam lembap taipnya . Well ppl nowadays stick on android

Apa barang blog . Noob seh 

Kata seseorang . Mungkin aku ? Eh takmo taching hahahahahahahahahahahaha ye la aku .
So oleh kerana dah lama tak update haruslah diupdate agar diketahui kewujudan blog picisan ini .

Taip pun asyik typo haih dah la lembap typo pulak sian dak ni .
Dah lama tak onn lappy so jadi semacam batak bila skrin berganda besarnya . Ye phone saye kecik je laaaa ~

Dan antara motifnya aku tengah layan movie ni ehe . Kau kena faham tiket wayang mahal woi . RM15 melayang . Eh , kau kaya bolehlah :P
So inisiatifnya aku tunggu movie keluar internet dulu kesimpulannya orang lain dah tengok aku baru nak tengok ye gitulah kan . Asalkan jimat . At last , dapat tengok kan ?

Movie apa ? Ehe macam ada yang tertanya tanya tapi tak salah bagitahu .

Annabelle and The Fault In Our Stars 

Yey ! Aku memang teringin nak tengok . Segala macam manusia sibuk tweet dan soseh-soseh akan kedahsyatan dua movie tertera . Aku diamkan aje . Sedih ?
Walaupun loading dan buffering yang menyirapkan darah aku dapat gak update kisah aku ye blog nilah ! Haa , faham ?

What we call sambil menyelam kita minum air

Ye macam tulah . Around 9 tengok cerita hantu / horror movies gini memanglah tak cuak mana tapi kalau empunya diri agak penakut dan bajetbajet nak tengok citer hantu sorang-sorang memang agak seram ok (( dan aku pakai headphone , effect sound lain macam do ))

So kita abaikan movies sat . Eh takpe ah tak jadi bye . Stay tuned doakan aku rajin update ala tak paksalah eii .

Wassalam

1 comment :

Farahain ZFA said...

hai , ain datang singgah dan follow sini
salam perkenalan :)