RAMADAN KAREEM

Hasil carian imej untuk ramadan tumblr 

Assalamualaikum! 

Ada orang baca tak? Hehe 
Alhamdulillah hari ke-5 kita berpuasa. Tak lambat lagi kan nak wish hehe. Ramadan Kareem everyone! Semoga puasa kita diterima insha allah!

Anis baru kemas blog ni. Bersepah semua link nak reset macam sayang even tak la lawa mana kan? Ye tau. Taula puasa janganla jujur sangat hahahahaha. Rasa rindu pulak zaman dulu-dulu masa darjah 6 sibuk nak edit blog nak update nak join contest zaman on tiga pagi semata=mata nak edit blog ni :'))) huhu very old times gitu.

Tup tup Anis dah 16 tahun dah. Zaman blog pun dah hambar sikit. Ramai dah malas nak upload kan? Out of idea kot or busy life? Whatever it is, i hope you guys support la hehe. Kalau nak followback, komen okay?

Lagi apa ya? mmmhhmmm

Saje je nak update. Maklumlah update setahun sekali je. Insha allah raya nanti Anis upload lagi. Dahla, speecless la hihuhe bye!

No comments :